Terugblik Saucijs UNIQ: 3 jaar groei na Ecotrophelia

Drie jaar geleden nam Saucijs UNIQ deel aan Ecotrophelia, een belangrijke mijlpaal in het avontuur. Sindsdien heeft het team enorme stappen gezet en is het uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Eén van de grootste veranderingen is de samenwerking met een nieuwe bakker. Deze samenwerking heeft Saucijs UNIQ in staat gesteld om de borrelbites met nog meer ambacht en zorg te produceren, met een verbeterde receptuur die de smaak en textuur naar een hoger niveau tilt. Daarnaast maakt het bedrijf nu ook gebruik van een reststroom van bladerdeeg. Dit mag de bakkerij zelf niet hergebruiken, maar bij Saucijs UNIQ krijgt het een tweede leven. Door deze reststroom te integreren in de productie, draagt het bedrijf bij aan een circulaire economie en het verminderen van de voedselverspilling.

Daarnaast heeft Saucijs Uniq QSTA als partner aangetrokken. Deze samenwerking heeft hen geholpen om hun producten landelijk beschikbaar te maken, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de duurzame borrelbites.

Meer weten over het bedrijf en het product? Check dan hun website.