Nieuwe opzet

De competitie is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De FNLI stelt coaches voor teams beschikbaar. Deze coaches zijn ervaren productontwikkelaars die de studenten op een leuke manier de kneepjes van het vak bijbrengen. Een fantastische leerervaring dus!

Nieuwe prijzen

Naast de gebruikelijke geldprijzen en de ticket naar de Europese finale, zijn er dit jaar twee nieuwe prijzen te winnen: de publieksprijs voor de beste presentatie én de industrieprijs. De winnaar van de industrieprijs krijgt ondersteuning van de FNLI bij de daadwerkelijke realisatie van het concept. Ligt er volgend jaar een Ecotrophelia-product in het supermarktschap?

Nieuwe locatie

In tegenstelling tot de eerdere edities, wordt de competitie op één dag gehouden. En dit jaar is dat, op uitnodiging van Van Hall Larenstein, in Velp. We hebben de beschikking gekregen over de prachtige kapel op het landgoed. In de kapel vindt niet alleen de competitie plaats, ook het Presentatieplein wordt daar gehouden. De teams presenteren daar hun producten aan het publiek.